Verschueren krijgt hart onder de riem: Heb echt medelijden met hem

Verschueren krijgt hart onder de riem: "Heb echt medelijden met hem"

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 12:15vr 06-12-2019 om 12:15

Laatste update: vrijdag 6 december 2019 om 12:16vr 06-12-2019 om 12:16

Anderlecht stootte donderdag wel door in de Croky Cup, maar daarmee zijn lang niet alle problemen van de baan. Dat weet ook Eddy Snelders, die vooral veel last op de schouders van sportief directeur Michael Verschueren ziet hangen. 

"Ik heb waardering voor Michael Verschueren", zo geeft Snelders aan bij De Witte Duivel. "Hij moet Kompany beschermen, weerwerk bieden tegen de fans, de media trotseren. Er is veel moed nodig om altijd weer de confrontatie aan te gaan. Er is er maar één die altijd in de bres springt. Hij staat in de vuurlijn tussen Kompany en Vercauteren en tussen de trainers en Coucke. Ik heb echt medelijden met hem."

Verschueren werkt niet makkelijke omstandigheden. "De ambities worden voortdurend bijgesteld. Eerst was Play-Off 1 het doel, nu wordt er al van gesproken om via de beker of Play-Off 2 Europees voetbal te verzekeren. Het is nu weer hopen op de terugkeer van enkele anciens. Het blijft een ongelooflijk kluwen en alleen Michael Verschueren probeert het positief te bekijken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws