Preud’homme countert kritiek: Het publiek moet beseffen wat we presteren

Preud’homme countert kritiek: "Het publiek moet beseffen wat we presteren"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 21:05zo 01-12-2019 om 21:05

Standard kon pas helemaal in het slot de overwinning pakken tegen rode lantaarn Cercle Brugge. Michel Preud’Homme is er desondanks toch van overtuigd dat zijn ploeg goed bezig is.

Preud’homme vindt het vooral de schuld van zijn eigen ploeg dat er nog een winning goal in het absolute slot nodig was om de overwinning veilig te stellen. "Na een aarzelend begin zijn we sneller beginnen te spelen en hebben we veel kansen gecreëerd. Eigenlijk hadden we aan de rust 3-0 moeten voorstaan en dan was het over en uit voor Cercle", aldus Preud’homme.

Die vele doelpunten vielen echter niet en daardoor werd er pas op het nippertje gewonnen. Preud’homme beseft zelf dat het misschien wel de tactiek van Cercle was, die Standard uiteindelijk toch de overwinning opleverde. "Storck bracht na de rust zijn spitsen in het spel en dat was misschien wel een voordeel voor ons. Daarna konden we scoren op de tegenaanval. Tegen het Cercle van de eerste helft was dat niet gelukt."

Ten slotte had de oefenmeester ook nog een boodschap voor het ontevreden thuispubliek. "Ik was toch wel een beetje boos op het publiek. Ze moeten beseffen wat wij presteren, we staan tweede, spelen Europees en we vechten op alle fronten. Dat is niet simpel, ik denk dat we goed bezig zijn", besluit Preud’homme tegenover Sporza.   

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vind jij dat Standard goed bezig is?

(121 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws