De Condé is trots met zijn nieuwe coach: De ideale trainer voor Racing Genk

De Condé is trots met zijn nieuwe coach: "De ideale trainer voor Racing Genk"

Gepubliceerd: dinsdag 19 november 2019 om 20:55di 19-11-2019 om 20:55

Racing Genk heeft dinsdagmiddag de Duitser Hannes Wolf voorgesteld als zijn nieuwe trainer. Sportief directeur Dimitri De Condé is heel gelukkig met zijn nieuwe trainer. 

"In 2017 loodste hij Stuttgart nog naar de Bundesliga en werd hij Coach van het Jaar. Dat hij nu de keuze maakt om naar Genk te komen, maakt mij heel trots. Dat is een compliment voor iedereen die hier de laatste jaren gewerkt heeft", vertelde De Condé aan Sporza.

"Hannes is iemand met persoonlijkheid, een winnaar ook. Zijn manier van voetballen is wat we binnen Genk verwachten. We willen ons weer op een positieve manier profileren, met dominant en positief voetbal. Alle spelers die met hem gewerkt hebben, zijn lovend."

"Het plaatje klopt en ik denk dat Hannes een ideale trainer is voor Racing Genk. We missen de jongste jaren continuïteit in het trainersverhaal en ik heb het gevoel dat we dat nu wel kunnen realiseren. Ik denk dat we iemand hebben gevonden die het DNA van Genk ademt en ik hoop en denk dat hij de club naar een hoger niveau zal stuwen", besloot de sportief directeur van Genk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws