Breaking news

Stunttransfer in de maak? ‘Twee Belgische clubs willen Vertonghen binnenhalen'

'Ik mis Mourinho in het huidige voetbal, hij is één van de beste coaches'

'Ik mis Mourinho in het huidige voetbal, hij is één van de beste coaches'

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 21:44wo 13-11-2019 om 21:44

Victor Lindelöf, centrale verdediger van Manchester United, hoopt dat José Mourinho snel weer een baan krijgt in de voetballerij. De Zweedse stopper bewaart goede herinneringen aan zijn periode onder de Portugese manager.

Lindelöf steekt zijn bewondering voor Mourinho niet onder stoelen of banken. "Uiteindelijk is hij één van de beste coaches ter wereld en dus zou hij ook de leiding moeten hebben bij een grote club", vertelt de stopper tegenover het Zweedse Aftonbladet. "Ik mis hem in het huidige voetbal."

De verdediger kwam onder Mourinho naar Old Trafford. "Het is een fantastische coach en een geweldig persoon. Ik heb heel veel aan hem te danken. Hij gaf me de kans om me in Manchester te laten zien en hij heeft mijn carrière daarmee geholpen."

"Ik heb alle respect van de wereld voor hem en waardeer alles wat hij voor me gedaan heeft, of het nou een knuffel was of tips om mezelf te verbeteren", sluit Lindelöf zijn betoog af. "Ook toen ik het niet met hem eens was respecteerde ik hem. Als hij iets zegt luister je gewoon."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws