'Rangers scout Roofe, maar heeft nog een Anderlecht-speler in het vizier'

'Rangers scout Roofe, maar heeft nog een Anderlecht-speler in het vizier'

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 07:30di 12-11-2019 om 07:30

RSC Anderlecht lijkt stilaan op de rails na een flauwe seizoensstart. Onder nieuwbakken trainer Frank Vercauteren behaalde paars-wit voor het eerst dit seizoen een zes op zes. De goede prestaties ontgaan ook Rangers FC niet. De Schotten hebben naar verluidt twee Anderlecht-spelers in het vizier.

Maandag maakte VoetbalPrimeur.be al bekend dat Kemar Roofe van nabij gevolgd wordt door Rangers, dat momenteel actief is in de Europa League. De Engelse aanvaller van Anderlecht vindt de laatste weken vlot de weg naar de netten. Toch is men bij Anderlecht niet van plan de zomeraanwinst nu al te laten vertrekken.

Maar dat is niet alles. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat ook Francis Amuzu zich in de kijker speelde van Rangers. Amuzu, die onder Vercauteren nog niet boven water kwam bij Anderlecht, wordt in Schotland nadrukkelijk aan een transfer gelinkt. Mogelijk is een vertrek van Amuzu wél bespreekbaar in Brussel, al zal er dan wel boter bij de vis moeten komen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet RSCA Amuzu verkopen?

(420 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws