Blijkt Champions League vergiftigd geschenk voor Club Brugge? 'Vermoeid'

Blijkt Champions League vergiftigd geschenk voor Club Brugge? 'Vermoeid'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 07:17ma 11-11-2019 om 07:17

De ongeslagen status van Club Brugge in de Belgische competitie is er niet meer. Op bezoek bij Antwerp ging het na een wedstrijd vol commotie onderuit. Bij Het Nieuwsblad zag men vooral een vermoeid Club Brugge.

Zo zag Ludo Vandewalle Club Brugge in de tweede helft fysiek helemaal onderuit gaan. 'Het ging allemaal wat te gezapig bij Club Brugge', schrijft hij. 'Mogelijk begint de vermoeidheid bij Club Brugge met de energievretende Champions League wat te spelen', klinkt het.

Club Brugge ging na de 2-1 wel op zoek naar een gelijkmaker, maar wist niet te scoren. 'Het is dus niet dat Club Brugge niet wilde, maar het stuitte op een gretig Antwerp en kon zijn gebruikelijk niveau niet halen. Het had net zo goed gelijk kunnen worden maar dat gebeurde niet. Dat kon Club ook niet meer afdwingen.'

Voor Club Brugge is het dus de eerste nederlaag van dit seizoen. 'De eerste nederlaag van het seizoen in de competitie is een feit. Er is uiteraard geen reden tot paniek maar het parcours naar de winterstop zou wel eens lastiger kunnen worden dan het gedeelte dat Club Brugge nu achter de rug heeft', besluit Vandewalle.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws