Geen Chadli tegen Rusland, Trossard out voor beide wedstrijden

Geen Chadli tegen Rusland, Trossard out voor beide wedstrijden

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 09:45za 09-11-2019 om 09:45

Laatste update: vrijdag 15 november 2019 om 19:02vr 15-11-2019 om 19:02

Nacer Chadli keerde terug op het veld tegen Zulte Waregem. De Rode Duivel was meteen belangrijk met een doelpunt voor RSC Anderlecht. Toch is hij nog niet volledig fit.

Het Nieuwsblad meldt dat de kuit tijdens Zulte Waregem toch weer opspeelde bij Chadli. In de tweede helft kon hij niet voluit gaan door stijfheid. Coach Frank Vercauteren zei dat de wedstrijden met de Rode Duivels niet in gevaar komen, maar het kan zijn dat hij uit voorzorg toch niet in actie zal komen.

De Belgische nationale ploeg is al geplaatst voor het EK2020 en gaat nog voor groepswinst. Het kan dus zijn dat spelers die kampen met kwaaltjes uit voorzorg nog zullen afhaken of niet zullen spelen. Chadli behoort tot die spelers met een net herstelde kuitblessure.

Update: Het Laatste Nieuws had dinsdag goed nieuws te melden over Chadli. De speler van Anderlecht had tegen Zulte Waregem nog last van zijn kuit, maar kan nu wel uitkomen voor de Rode Duivels. Het weekend deed hem goed en de flankaanvaller zal nu aansluiten bij de nationale ploeg. 

Update: Nacer Chadli zal niet in actie komen voor de Rode Duivels tegen Rusland. De sterkhouder van RSC Anderlecht is niet op het vliegtuig gestapt richting Sint-Petersburg, dat laat Het Laatste Nieuws weten. Romelu Lukaku en Thomas Vermaelen zijn wel speelklaar.

Update: De KBVB heeft via de officiële kanalen meegegeven dat ook Leandro Trossard niet mee is afgereisd naar Rusland. De flankaanvaller van Brighton moet afhaken voor de twee aankomende wedstrijden van de Rode Duivels. Chadli kan volgende week wel nog in actie komen als hij fit geraakt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Chadli rust krijgen bij de Rode Duivels?

(444 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws