Nog geen paniek bij Antwerp na 2 op 9: We staan nog in top zes

Nog geen paniek bij Antwerp na 2 op 9: "We staan nog in top zes"

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 08:44ma 21-10-2019 om 08:44

Na de 3-1 nederlaag en de bijhorende twee op negen is er weinig reden tot lachen bij Antwerp FC. The Great Old begon ambitieus aan het seizoen, maar blijft sukkelen. Toch is er nog geen paniek bij Antwerp.

Zo wil 'General Secretary' Sven Jaecques nog lang niet spreken van een crisis bij Antwerp. "Je moet de zaken altijd in zijn context bekijken", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik zit nu bijna vijf jaar bij deze club en in die periode ging het stelselmatig in stijgende lijn."

"Dan moeten we nu toch geen crisis afroepen omdat we eens drie weken wat minder punten pakken", vraagt hij zich af. "Ik bedoel maar: je moet niks kapot relativeren, maar tegelijk ook niks dramatiseren."

Bölöni
Bij Het Nieuwsblad valt te lezen dat Bölöni intern onder vuur ligt. Een ontslag? Dat komt er nog niet aan. "Je kan altijd filosoferen over bepaalde zaken, maar Laszlo Bölöni is de sportief verantwoordelijke en we gaan hem rustig laten doen. Uiteindelijk staan we nog altijd in de top zes, hé? Met een wedstijd minder zelfs", geeft Jaecques aan.

De fans zijn alleszins absoluut niet tevreden. "Dat is hun goed recht. De supporters hebben altijd gelijk. Hopelijk inspireert het de spelers volgende week", besluit hij.

Poll

Eindigt Antwerp in de top zes?

(269 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws