Tielemans overladen met lof: Hij is de complete middenvelder

Tielemans overladen met lof: "Hij is de complete middenvelder"

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 14:30zo 20-10-2019 om 14:30

Youri Tielemans is samen met Leicester City in bijzonder goede doen. De club staat momenteel op de derde plek in de Premier League. Bij LCFC is Tielemans één van de grote uitblinkers dit seizoen. Dat vindt ook Phil Neville.

Onze landgenoot was tegen Burnley nog de Man van de Match. Met een strak schot zorgde hij voor de winst tegen Burnley. Neville was bij Match of the Day lovend over Tielemans. "Hij was de beste speler op het veld, in elk aspect", klonk het.

Complete middenvelder
Volgens hem deed Leicester City een bijzonder goede zaak met de komst van Tielemans. "Leicester mag zich gelukkig prijzen met hem. Hij is jong, maar heeft zoveel kwaliteiten. Eigenlijk is hij de complete middenvelder."

"Hij heeft een goeie techniek en een goed schot en slaagt erin steeds de ruimtes te vinden op het veld. Hij ziet het allemaal goed en heeft de gave om steeds op het juiste moment op de juiste plaats te staan", aldus Neville.

Hij vindt hem ook een koopje, voor 'maar' veertig miljoen pond. "Tielemans past perfect in het systeem dat coach Brendan Rodgers wil spelen. Ze betaalden 40 miljoen pond voor hem, dat is eigenlijk bijna diefstal", besluit Neville.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws