Ibrahimovic opperde weddenschap aan Lukaku: 50 euro per goede aanname

Ibrahimovic opperde weddenschap aan Lukaku: "50 euro per goede aanname"

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 14:16za 19-10-2019 om 14:16

Laatste update: zaterdag 19 oktober 2019 om 14:21za 19-10-2019 om 14:21

Zlatan Ibrahimovic neemt nooit een blad voor de mond, ook niet als hij over collega-aanvaller Romelu Lukaku praat. De Zweedse ster is lovend over de kwaliteiten van de Rode Duivel, al is hij tegelijk niet blind voor zijn tekortkomingen. Die wilde Ibra op zijn eigen manier aanpakken.

In La Gazzetta dello Sport onthult Ibrahimovic een weddenschap die hij wilde aangaan met Lukaku. "Ik zei hem: "Ik geef je 50 euro per goede aanname die je doet". Hij antwoordde: "Wat krijg ik als ik ze allemaal goed aanneem?" "Niks", zei ik hem, maar dat hij simpelweg een betere speler zou worden. Die weddenschap heeft hij nooit aanvaard. Misschien had hij wat schrik", lacht Ibrahimovic.

Sinds deze zomer voetbalt Lukaku bij Internazionale. Daar kende onze landgenoot een behoorlijke start. "Lukaku heeft die gestoorde drang om zich te bewijzen en ik ben er zeker van dat hij zal slagen bij Inter", aldus Zlatan, die zelf in Lukaku zijn opvolger zag bij United. "Ik heb hem aangeraden, omdat hij sterk is en veel doelpunten maakt. Al moet je bij hem geen goeie techniek verwacht. Zijn grootste sterkte is zijn enorme kracht", vat Ibrahimovic het samen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws