UPDATE: 'Mertens kan gigantisch salaris verdienen in China'

UPDATE: 'Mertens kan gigantisch salaris verdienen in China'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 20:01vr 18-10-2019 om 20:01

Laatste update: maandag 21 oktober 2019 om 13:16ma 21-10-2019 om 13:16

Dat de toekomst van Dries Mertens bij Napoli ligt, is nog steeds onzeker. De Rode Duivel wil graag een nieuw contract, maar een akkoord blijft uit.

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis gaf onlangs nog aan dat hij niet enorm ver wil gaan voor Mertens. 'Als geld het doel is, moet hij maar naar China verhuizen', klonk het. Zover zal het volgens Gianluca Di Marzio niet komen.

De gereputeerde Italiaanse journalist geeft aan dat het Guangzhou van Mousa Dembélé wel interesse toonde in de aanvaller, maar dat Mertens geen zin heeft in een Chinees avontuur. Onze landgenoot wil liefst een nieuwe verbintenis bij Napoli, maar dat moet dan wel snel gebeuren.

Als beide partijen in januari nog geen akkoord heeft bereikt, mag de makelaar van Mertens op zoek naar een nieuwe ploeg. Er zou alvast interesse zijn in Mertens, die naar verluidt kan tekenen bij Borussia Dortmund.

Update: Naast de club van Mousa Dembélé zou ook het Dalian Yifang van Yannick Carrasco interesse tonen in Mertens. Dat meldt Tuttomercatoweb. De Chinese club wil bijzonder ver gaan voor onze landgenoot en is bereid om hem een jaarsalaris van maar liefst zeventien miljoen euro aan te bieden. Daarmee zou hij één van de bestbetaalde spelers ter wereld kunnen worden. De kans lijkt echter klein dat Mertens ook richting China trekt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws