Diagne en Anderlecht in de clinch: Ze hebben nooit met mij gesproken

Diagne en Anderlecht in de clinch: "Ze hebben nooit met mij gesproken"

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 07:31vr 18-10-2019 om 07:31

Mbaye Diagne kwam afgelopen zomer over naar Club Brugge. De Senegalees kon na een sterk seizoen bij Galatasaray tekenen bij onder meer Aston Villa, maar ei zo na zat hij bij RSC Anderlecht. Al ontkent Diagne dat wel.

Volgens Diagne waren er nooit persoonlijke contacten tussen hem en Anderlecht. 'Anderlecht heeft me nooit gebeld', opent de spits in Het Nieuwsblad. 'Ze probeerden het via makelaars te regelen. Club Brugge heeft met mijn ­eigen makelaar ­gebeld. Anderlecht nooit. Ze hebben gesproken met Galatasaray, maar nooit met mij.'

Volgens de krant, die whatsappberichten tussen Michael Verschueren en Daniele Boaglio – de makelaar van Diagne – kon bekijken, was er weldegelijk contact met Anderlecht. De sportief directeur van Anderlecht vindt de uitleg van Diagne dan ook pure onzin.

Engelse interesse
Het had niet veel gescheeld, of Diagne speelde zelfs niet in België. Aston Villa trok namelijk aan de mouw van de Senegalees, maar Galatasaray hield vast aan zijn vraagprijs van 15 miljoen euro. Uiteindelijk koos Diagne voor Club Brugge, dat hem huurde mét aankoopoptie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Diagne dit seizoen minstens tien doelpunten maken voor Club?

(675 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws