KV Kortrijk en Zulte Waregem starten gezamenlijk initiatief voor beladen derby

KV Kortrijk en Zulte Waregem starten gezamenlijk initiatief voor beladen derby

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 17:47wo 16-10-2019 om 17:47

De derby tussen Zulte Waregem en KV Kortrijk staat op het programma. Beide clubs zijn een gezamenlijk initiatief gestart. ‘Dé Derby: Sfeer op de tribunes, strijd tussen de lijnen!’, klinkt het.

Door de vele supportersincidenten slaan de clubs de handen in elkaar. “Spelers, staf, medewerkers, sponsors, supporters, …, iedereen leeft naar deze derby toe. Het harde werk van iedereen moeten we koesteren. Wij willen aantonen dat deze derby de mooiste derby is op alle vlakken. Net zoals de trainer zijn spelers aanmoedigt, moedigen wij onze supporters aan om voor de volle 100%, positief, achter de club te staan”, laat algemeen manager van KVK Matthias Leterme weten.

Ook CEO van Zulte Waregem Eddy Cordier komt met een duidelijke boodschap. “Met dit gezamenlijk initiatief willen we het goeie voorbeeld geven in de Jupiler Pro League. De trainers en hun teams zorgen wel voor vuurwerk in het stadion. En geloof me vrij: de derby leeft ook sterk in de kleedkamers. We rekenen erop dat de beide supportersgroepen er ook naast het veld een topavond van maken”, zo staat te lezen op de clubwebsite van Zulte.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goed initiatief?

(55 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws