Storck gaat uitdaging bij Cercle Brugge aan: Ik zag alleen geen team spirit

Storck gaat uitdaging bij Cercle Brugge aan: "Ik zag alleen geen team spirit"

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 15:52ma 14-10-2019 om 15:52

Bernd Storck is maandagmiddag officieel voorgesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Cercle Brugge. De 56-jarige Duitser staat voor een grote uitdaging, maar gaf te kennen overtuigd te zijn van het project.

"De gesprekken met de mensen van Monaco en Cercle waren héél interessant. Vrijdag zag ik de oefenmatch van Cercle (2-1 winst op Monaco B, nvdr). Er is véél kwaliteit aanwezig, alleen zag ik geen team spirit. En dat is een groot probleem om succesvol te zijn", noteerde Het Laatste Nieuws het belangrijkste aandachtspunt van Storck.

Storck heeft er vertrouwen in dat hij de juiste man is om het tij te doen keren bij Groen-Zwart. "Als de spelers mij volgen, dan komt het goed. Er moet héél veel veranderen. Dit team moet snel competitief worden - de spelers moeten beseffen dat ze niet langer bij Monaco zijn, maar deel uitmaken van Cercle Brugge. Als dat lukt, dan ben ik ervan overtuigd dat Cercle Brugge in 1A zal blijven."

Cercle Brugge heeft na een dramatische 3 op 30 de rode lantaarn in handen. De zwakke resultaten werden voorganger Fabien Mercadal fataal.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat hij Cercle Brugge in de JPL houden?

(110 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws