Vandenbempt staat te kijken van Genkenaar: Een wel doordachte transfer

Vandenbempt staat te kijken van Genkenaar: "Een wel doordachte transfer"

Gepubliceerd: vrijdag 11 oktober 2019 om 12:15vr 11-10-2019 om 12:15

Paul Onuachu werpt zich steeds meer op als het breekijzer bij KRC Genk. De Nigeriaan weet de goal staan en kan Genk nog veel plezier bezorgen. Dat ziet ook Peter Vandenbempt.

"KRC Genk worstelde tegen Moeskroen alweer met de bal, maar werd midden zwaar weer aan boord gehesen door Paul Onuachu", vertelt hij bij Sport/Voetbalmagazine. "De boomhoge (2m01) Nigeriaan is een doelpuntenmaker. Hij maakte twee echte spitsengoals, net als zijn eerste in Genkse loondienst in Charleroi. Hij maakt zich naar eigen zeggen onzichtbaar in de box en zit dan ineens gepast aan het eind van een goeie voorzet."

KRC Genk verdient dan ook een pluim. "Dit is opnieuw een wel doordachte transfer van Dimitri de Condé: een breekijzer in tijden van nood of voor als de tegenstander een ander wedstrijdplan vereist, een extra troef in de handen van Felice Mazzu. Qua stijl gaan er dan wat punten af, maar extra power en efficiëntie maken veel goed."

"Onuachu is een indrukwekkende verschijning die verdedigers onzeker maakt. En met zijn assist voor de voor (welk?) buitenspel afgekeurde goal van Ally Samatta liet hij ook voetballende kwaliteiten zien."

Poll

Moet Onuachu volgende match starten?

(638 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws