'Bayern om tafel met zaakwaarnemer Sané: enorm prijskaartje van Manchester City'

'Bayern om tafel met zaakwaarnemer Sané: enorm prijskaartje van Manchester City'

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 15:38do 10-10-2019 om 15:38

Bayern München werkt achter de schermen nog altijd aan een transfer van Leroy Sané. De zaakwaarnemer van de 23-jarige vleugelaanvaller zat vorige week om tafel met een vertegenwoordiger van de Bundesliga-kampioen, onthult BILD.

Onderwerp van gesprek was vanzelfsprekend een overstap naar de Allianz Arena. Sané heeft een contract tot medio 2021 bij Manchester City, waar hij Raheem Sterling voor zich moet dulden in de pikorde. Bayern hoopt van die situatie te profiteren en droomt van een aanval met Sané en Serge Gnabry, twee van de grootste talenten in Duitsland.

City sloeg de toenaderingspogingen van Der Rekordmeister afgelopen zomer nog af, maar lijkt gezien de contractduur van Sané binnenkort wél om tafel te moeten. The Evening Standard meldde vorige maand al dat de onderhandelingen tussen de Premier League-kampioen en de speler moeizaam verlopen. Volgens The Sun moet de pijlsnelle buitenspeler desondanks zo'n 145 miljoen euro kosten.

Sané herstelt momenteel voorspoedig van een zware knieblessure. De verwachting was dat hij maart zijn rentree zou maken, maar mogelijk staat hij kort na de jaarwisseling alweer op het veld.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws