Bölöni maakt de balans op bij Antwerp: Ik geef ons een 6,5 op 10

Bölöni maakt de balans op bij Antwerp: "Ik geef ons een 6,5 op 10"

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 15:24zo 06-10-2019 om 15:24

Antwerp ligt goed op koers voor deelname aan Play-Off 1. The Great Old staat verder dan vorig seizoen, ziet ook Laszlo Bölöni. Toch is er nog heel wat progressie mogelijk.

"Mijn oordeel over onze seizoensstart is positief", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws. "Technisch is onze ploeg gegroeid. In Europa presteerden we zeker niet onaardig, maar mentaal waren we niet klaar. Ik ga niet in detail treden, want iedereen weet waar het over gaat."

Antwerp ging eruit tegen AZ Alkmaar na twee domme rode kaarten. "De uitschakeling zie ik niet als een mislukking. Dat zou het gedrag van enkelen op de hele groep weerspiegelen zijn. Je mag ook niet vergeten dat deze club al jaren geen Europees voetbal meer speelde, dat we in volle mercato zaten én niet eens in ons stadion mochten voetballen."

In de Jupiler Pro League gaat het beter. "In de competitie hebben we nog maar twee nederlagen. Daar kan ik mee leven, maar de topclubs moeten ons pad nog kruisen. We verdienen een 6,5. Een 7 zou betekenen dat we in een comfortabele situatie verkeren en dat wil ik vermijden, want dan gaan we misschien niet meer vooruit."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws