OPSTELLING: Dewaest gepasseerd bij Racing Genk, geen Mertens bij Napoli

OPSTELLING: Dewaest gepasseerd bij Racing Genk, geen Mertens bij Napoli

02-10-2019 17:50
8

KRC Genk neemt het in de tweede wedstrijd van de groepsfase van de Champions League op tegen het Italiaanse Napoli. De opstellingen zijn bekendgemaakt.

Racing Genk is op zoek naar eerherstel in het kampioenenbal na de 6-2 pandoering op het veld van RB Salzburg. Coach Felice Mazzu kiest voor een verdediging met Joakim Maehle, Carlos Cuesta, Jhon Lucumi en Jere Uronen. Kapitein Sébastien Dewaest is na de 3-3 tegen Sint-Truiden gepasseerd.

Het middenveld bestaat uit Sander Berge, Patrik Hrosovsky en Ianis Hagi, die dan toch de voorkeur krijgt boven Bryan Heynen. Junya Ito, Theo Bongonda en Mbwana Samatta moeten voor het gevaar vooraan zorgen.

Napoli won op de eerste speeldag verrassend van titelverdediger Liverpool (2-0). In de Serie A staat Napoli op een vierde plek met 12 punten uit 6 wedstrijden. De prima start is mede te danken aan Dries Mertens, die al vijf keer raak schoot in zijn eerste zes matchen. Desondanks begint hij tegen Genk op de bank. De Pool Arek Milik krijgt de voorkeur in de punt van de aanval. Bij Napoli is kapitein Lorenzo Insigne zelfs helemaal afwezig. Eljif Elmas start zodoende.