Ook Brugse fans maken indruk in Bernabeu: Zo luidruchtig en uitgelaten

Ook Brugse fans maken indruk in Bernabeu: "Zo luidruchtig en uitgelaten"

01-10-2019 23:17
18

Club Brugge heeft indruk gemaakt in Madrid. Op bezoek bij het grote Real ging het rusten met een 0-2-voorsprong. Uiteindelijk moest Club wel nog een 2-2 toestaan, maar de commentaren over de West-Vlamingen zijn uitsluitend positief. En dan gaat het niet enkel over de spelers.

Ook de Brugse supporters hebben naam gemaakt in het Bernabeu. Het legioen van Blauw-Zwart was in grote getale afgereisd naar de Spaanse hoofdstad en dat zullen ze daar geweten hebben. Graham Hunter, sinds jaar en dag Real-reporter voor de UEFA, geeft toe dat de fans van Club opgevallen zijn.

"Sinds 2002 ben ik aan de slag in het Bernabeu en het is lang, lang geleden dat ik nog zo'n luidruchtig en uitgelaten uitpubliek als dat van Club Brugge heb gehoord", pikte het Twitter-account van Club een reactie op van Hunter.

Door het gelijkspel in Madrid totaliseert Club twee punten na twee speeldagen, na het eerdere gelijkspel tegen Galatasaray (0-0). De komende weken wacht een bepalend tweeluik tegen de sterren van Paris Saint-Germain.