Kompany polste bij Mirallas, maar die paste na mindere start van Anderlecht

Kompany polste bij Mirallas, maar die paste na mindere start van Anderlecht

27-09-2019 20:58
19

Kevin Mirallas staat tegenwoordig op de loonlijst van Royal Antwerp FC. Ook RSC Anderlecht wilde de voormalige Rode Duivel, maar Mirallas bedankte vriendelijk voor paars-wit.

Tijdens de transferperiode nam Vincent Kompany contact op met Mirallas. "Toen we in de voorbereiding met Everton tegen Monaco voetbalden, sprak ik erover met Chadli. Hij zei toen dat zijn besluit vaststond en vroeg of ik ook kwam. Ik denk nog na, antwoordde ik. Ik zei hem ook: denk er zelf nog maar eens goed over na, want het project is mooi, maar de ploeg verre van evident", aldus Mirallas in Sport/Voetbalmagazine.

Chadli probeerde Mirallas nog te overtuigen, maar Mirallas hapte niet toe. "Hij antwoordde dat ze nog goed zouden rekruteren, maar ik vrees dat dat niet is gegaan zoals ze toen dachten. 'Nu zitten ze in de problemen. Dat had ik allemaal een beetje voorvoeld. Voor ik mijn keuze maakte voor Antwerp heb ik al de wedstrijden van Anderlecht nog eens goed bekeken en die tegen Kortrijk (4-2 nederlaag) gaf de doorslag. Toen heb ik beslist."