Musona scoort bij de beloften van Anderlecht, paars-wit verslaat Gent

Musona scoort bij de beloften van Anderlecht, paars-wit verslaat Gent

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 20:00ma 23-09-2019 om 20:00

Laatste update: maandag 23 september 2019 om 21:25ma 23-09-2019 om 21:25

Maandag gaat de U21-competitie verder. De beloften van Anderlecht ontvangen hun leeftijdsgenoten van KAA Gent. Bij Anderlecht mocht Knowledge Musona zijn rentree maken. Samir Nasri maakt maandagavond geen minuten bij Anderlecht. 

Musona speelde dit seizoen nog niet bij de A-ploeg. Dat had alles te maken met een hernia. Of hij bij Anderlecht een nieuwe kans gaat krijgen is nog de vraag. Vorig seizoen verdween hij al snel uit beeld en werd uiteindelijk verhuurd aan Lokeren. 

Qua andere A-kernspelers valt het maandag bij Anderlecht mee. Nasri doet niet mee. Verder zien we wel enkele jongeren die dicht bij de A-ploeg staan. Denken we aan Thierry Lutonda en Antoine Colassin, die laatste warmde zondag nog op in de topper tegen Club Brugge. Uiteindelijk viel de jonge aanvaller niet in bij de grote jongens.

Update: De beloften van Anderlecht hebben die van Gent met 3-2 verslagen. De Buffalo's kwamen op voorsprong, maar Colassin maakte gelijk. Musona zorgde nadien voor de 2-1. Mehssatou liet Anderlecht nog verder uitlopen. Gent kwam daarna niet verder dan de aansluitingstreffer. Bij Anderlecht kwam Roofe in tegenstelling tot de verwachtingen niet in actie. De aanvaller trainde apart en reist met de A-ploeg woensdag mee af naar Beerschot.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws