OPSTELLING: Liefst vijf wijzigingen bij KV Kortrijk, basisdebutant bij Mechelen

OPSTELLING: Liefst vijf wijzigingen bij KV Kortrijk, basisdebutant bij Mechelen

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 19:42vr 20-09-2019 om 19:42

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 19:48vr 20-09-2019 om 19:48

KV Kortrijk ontvangt in het Guldensporenstadion KV Mechelen op speeldag 8. De opstelling zijn bekendgemaakt.

KV Kortrijk staat met een 8 op 21 op een 11e plek in het klassement. Afgelopen speeldag werd met 2-0 verloren van Moeskroen. De manschappen van Yves Vanderhaeghe zitten in een mindere periode met een 1 op 9.

Vanderhaeghe voert mede om deze reden liefst vijf wijzigingen door. Brendan Hines-Ike wordt achterin vervangen Nihad Mujakic, terwijl Everton-huurling Fraser Hornby voorin voor de leeuwen wordt gegooid. Dat gaat ten koste van Eric Ocansey. Op het middenveld verdwijnen Christophe Lepoint en Elohim Rolland uit de ploeg. Dat betekent goed nieuws voor Jovan Stojanovic en Julien De Sart. Tot slot start Petar Golubovic rechtsachter in plaats van de geschorste Lucas Rougeaux.

Ook KV Mechelen zit in een dipje. Malinwa behaalde een 1 op 9 en ging afgelopen speeldag roemloos ten onder op het veld van KAA Gent (3-0). KV Mechelen staat nog wel  op een gedeelde zesde plek met elf punten. Bij de bezoekers staat een bijzondere naam aan de aftrap. Aster Vranckx maakt zijn basisdebuut voor Mechelen, nadat hij eerder al knap inviel tegen Anderlecht (0-0).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat winnen?

(55 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws