De Vlieger verrast Vukovic: Er zijn nog veel positieve dingen in de wereld

De Vlieger verrast Vukovic: "Er zijn nog veel positieve dingen in de wereld"

16-09-2019 20:10
1

Racing Genk-keeper Danny Vukovic maakt een van de moeilijkste periodes in zijn loopbaan door. Waar zijn ploegmaats aan de vooravond van hun debuut in de Champions League staan, is Vukovic maanden buiten strijd. De Australische sluitpost krijgt echter nog veel steun uit de voetbalwereld. Zelfs van personen aan wie hij niet had gedacht.

Vukovic scheurde zijn achillespees af tijdens de voorbereiding. De 34-jarige Vukovic ging eind juli onder het mes en zal naar schatting nog circa een half jaar moeten revalideren. Iemand die het proces van A tot Z meemaakte was Geert De Vlieger. Hij getuigde eerder al over zijn ervaringen met de zware kwetsuur en besloot deze ook nog eens persoonlijk te delen met Vukovic.

Dat vertelt Vukovic aan Het Laatste Nieuws. "Dat was een verrassing. Die stond plots aan mijn deur in Hasselt. Hij heeft hetzelfde doorgemaakt en hij wist waarschijnlijk hoe slecht ik mij voelde op dat moment."

Het bezoek van De Vlieger deed Vukovic erg deugd. "Je routine is plots helemaal weg en je weet met jezelf niet wat aangevangen. Kijk zo'n bezoek van een man die ik eigenlijk niet ken, toont toch dat er nog veel positieve dingen zijn in de wereld."