Kompany beleeft prachtige galamatch: broer en Anderlecht-spelers genieten mee

Kompany beleeft prachtige galamatch: broer en Anderlecht-spelers genieten mee

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 22:39wo 11-09-2019 om 22:39

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 22:50wo 11-09-2019 om 22:50

Manchester City heeft Vincent Kompany op een prachtige manier geëerd. Zelf kon de voormalig kapitein van City niet meespelen in zijn eigen galamatch voor 51.000 fans, maar broer François Kompany en enkele Anderlecht-spelers deden dat wel.

Door blessureleed kwam Kompany zelf niet actie. Voor de match sprak hij wel zijn massaal opgekomen publiek toe. De speler/trainer van Anderlecht kreeg de lachers op zijn hand toen hij een grapje maakte over zijn blessure.

Op het veld namen de Manchester City Legends met onder meer Joe Hart, Samir Nasri en Sergio Agüero het op tegen de Premier League All Stars. Bij die tweede ploeg verschenen onder meer Ashley Cole, Paul Scholes en Robin van Persie aan de aftrap. Roberto Martinez nam samen met Thierry Herny de All Stars onder zijn hoede. Pep Guadiola en Kompany voerden het hoge woord bij de Legends.

De match in Etihad Stadium eindigde uiteindelijk op 2-2. In de eerste minuut strafte Martin Petrov een foutje van Neville af. Via goals van Keane en van Van Persie kwamen de Legends op voorsprong. In het slot van de partij maakte Benjani nog de gelijkmaker.

Tijdens de galamatch van Kompany mochten ook enkele spelers van Anderlecht opdraven. Ellias Cobbaut kwam in de eerste helft Segio Agüero vervangen. Later vielen ook onder meer Kenny Saief, Michel Vlap, Hotman El Kababri en Derrick Luckassen in. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What can i say about this evening!?!? Thanks to @vincentkompany for the chance to play with al those stars ⭐ I really don’t have the words đŸ’­âšœïžđŸ˜­@mancity @10aguerosergiokun

Een bericht gedeeld door Elias Cobbaut (@eliascobbaut) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws