Ramos over historische vernedering door Ajax: Meteen gestopt met draaien

Ramos over historische vernedering door Ajax: "Meteen gestopt met draaien"

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 20:28wo 11-09-2019 om 20:28

Sergio Ramos stopte de opnames voor zijn documentaire meteen toen hij zag dat Real Madrid in de achtste finale van de Champions League werd overlopen door Ajax. Dat vertelt de Spaanse aanvoerder op een persbijeenkomst, twee dagen voor de première.

Real Madrid kreeg alle hoeken van het eigen Bernabéu te zien van Ajax, dat met liefst 1-4 won en daarmee de titelverdediger uitschakelde. Tijdens de wedstrijd zat Ramos met een cameraploeg op de tribune voor opnames van zijn documentaire, die op 13 september uitkomt op streamingdienst Amazon Prime.

Ramos deed niet mee, omdat hij in de eerste wedstrijd (1-2 voor Real) expres een gele kaart pakte. Hij dacht dat de thuiswedstrijd een formaliteit zou zijn. Dat bleef achteraf niet zo'n goed idee. "Het was een moeilijke dag voor ons", blikt Ramos terug op de persbijeenkomst.

"We waren bezig met opnames, maar laten we er maar niet meer te veel bij stilstaan. Het was een pijnlijke dag voor alle Real Madrid-supporters, want niemand had verwacht dat Real er op die manier uit zou gaan. Toen we zagen wat er gebeurde, zijn we meteen gestopt met draaien, want dat leek ons niet gepast."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws