Onherkenbaar Antwerp lijdt een zure nederlaag aan de Gaverbeek

Onherkenbaar Antwerp lijdt een zure nederlaag aan de Gaverbeek

01-09-2019 21:48 Laatste update: 21:59
6

Antwerp heeft zijn Europese kater niet kunnen doorspoelen tegen Zulte Waregem. Het elftal van Francky Dury was veel scherper en won verdiend met 2-0.

Antwerp had de wedstrijd van donderdag duidelijk nog in de benen. Zulte Waregem nam meteen het voortouw, maar het was wachten op uitgespeelde kansen. De eerste grote kans was meteen raak. Berahino kon een mooie actie van Oberlin simpel afwerken.

Even later ging het helemaal fout voor Antwerp. Dribbelaar Zarandia werd foutief gestopt door Teunckens en de bal ging op de stip. De fauw zette zich achter de bal en bracht zo de 2-0 op het bord.

Geen antwoord
In de tweede helft kwam Antwerp niet sterker voor de dag. Het was opnieuw Zulte Waregem dat de doelkansen kreeg. Berahino en Larin konden de 3-0 niet op het bord zetten. Antwerp kwam niet verder dan een afgekeurd doelpunt van debutant Mirallas, die buitenspel stond.

Antwerp heeft zo een bijzonder slechte week achter de rug. Zulte Waregem springt over Antwerp in het klassement, maar Antwerp moet wel nog een wedstrijd tegen KAA Gent inhalen.