De Laet heeft waarschuwing voor AZ: “Welkom in de hel volgende week”

De Laet heeft waarschuwing voor AZ: “Welkom in de hel volgende week”

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 10:24vr 23-08-2019 om 10:24

Royal Antwerp Football Club speelde 1-1 gelijk tegen AZ in de heenwedstrijd in de Europa League. Ritchie De Laet laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over het Europees treffen.

De Laet maakte op zijn dertigste zijn Europese debuut. "Ik ben op zich wel blij met deze 1-1, al hadden we een goaltje meer kunnen maken. Ook voor mezelf liep het lange tijd naar wens. Zeker in de eerste helft leek ik de ballen naar me toe te zuigen, waardoor ik een paar keer kon ontzetten voor AZ gevaarlijk werd.”

Vervolgens moest De Laet naar de rechtsback. “Na de rode kaart van Buta verhuisde ik noodgedwongen naar rechts. Dat was wat moeilijker, want ik had al veel krachten verbruikt. Bij de gelijkmaker had ik beter moeten doen. Mijn rechtstreekse tegenstander Idrissi sneed meestal naar binnen, maar toen ging hij één keertje buitenom en liet ik hem te makkelijk voorzetten.”

De Laet waarschuwt AZ alvast voor volgende week. “Da's natuurlijk jammer, maar hij speelde het ook wel goed. Maar oké, het belangrijkste was dat we zelf scoorden op verplaatsing. Ik zou tegen AZ zeggen: welkom in de hel volgende week."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws