Ik denk dat veel supporters deze beslissing als een rode lap op een stier zien

"Ik denk dat veel supporters deze beslissing als een rode lap op een stier zien"

20-08-2019 18:25 Laatste update: 18:56
22

De supporters van Royal Antwerp FC begrijpen niet dat ze een verbod hebben gekregen om de Europa League-wedstrijd tegen AZ Alkmaar bij te wonen. Volgens Dominik Van Landeghem van supporters De Bosuil Boys zullen toch veel fans de grens oversteken.

De partij tussen AZ en Antwerp van donderdagavond wordt afgewerkt in de thuishaven van FC Twente, omdat het stadion van AZ momenteel onbespeelbaar. Antwerp mag echter geen supporters meenemen van Onno van Veldhuizen, de burgemeester van Twente.

"We vernemen het nieuws met grote verbazing. Het voelt aan als wedstrijdvervalsing, want de twaalfde man tijdens een wedstrijd mag je niet onderschatten", vertelt Van Landeghem aan Sporza. "Ik denk dat veel supporters deze beslissing als een rode lap op een stier zien. Zij roepen nu op om op eigen initiatief naar Enschede af te reizen."

"Vooraf was er een combiregeling opgelegd. We zouden de verplaatsing maken met bussen en dat zou allemaal prima verlopen. Dit is een andere situatie. Hierover gaat de burgemeester van Enschede zich meer kopzorgen over maken", besluit Van Landeghem.

No Poll