Club Brugge, Antwerp en Gent krijgen hulp van kalendermanager in Europees verhaal

Club Brugge, Antwerp en Gent krijgen hulp van kalendermanager in Europees verhaal

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 16:29ma 19-08-2019 om 16:29

Laatste update: maandag 19 augustus 2019 om 16:40ma 19-08-2019 om 16:40

Het zal voor Club Brugge, Antwerp en KAA Gent even een minder drukke periode worden. Daarvoor mag het de kalendermanager bedanken. Samen met de Pro League heeft die besloten om de JPL-wedstrijden van komend weekend uit te stellen.

De Pro League heeft besloten om het duel Antwerp - KAA Gent en Charleroi - Club Brugge (bij een gunstig resultaat tussen LASK Linz en Club Brugge) uit te stellen. Deze beslissing werd genomen om de drie clubs de maximale kwalificatiekansen te geven voor het bereiken van de groepsfases van de Europa League en de Champions League.

Het duel tussen Antwerp en KAA Gent zal daardoor pas op donderdag 21 november worden gespeeld. Voor Charleroi - Club Brugge is er nog geen nieuwe datum, dat hangt af van het resultaat tussen LASK Linz en Club Brugge dinsdag.

Donderdag neemt KAA Gent het in de Europa League op tegen Rijeka. Anwerp moet dan weer in de Play-Offs van de Europa League optreden tegen AZ. Opvallend, Rijeka en AZ zagen hun competitieweekend van komend weekend al verplaatst worden. Voor LASK Linz is er - voorlopig - geen extra rust.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws