Albert meteen onder de indruk: Hij gaat Anderlecht veel bijbrengen

Albert meteen onder de indruk: "Hij gaat Anderlecht veel bijbrengen"

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 09:30zo 18-08-2019 om 09:30

Anderlecht heeft zijn start helemaal gemist. Na vier wedstrijden heeft het amper twee puntjes. Philippe Albert vertelt bij RTBF dat hij het toch nog positief inziet voor zijn ex-ploeg.

"Er zit talent bij Anderlecht, veel talent. Ze combineren ook jeugd met ervaring, maar er is nog altijd enorm veel werk te doen om het niveau te bereiken dat Kompany wil. We weten wat hij wil bereiken. Ik ben overtuigd dat het hem uiteindelijk gaat lukken, al is twee op twaalf natuurlijk veel te weinig." 

Nacer Chadli was een lichtpuntje. Hij stond er meteen. "Het is een goed debuut voor Nacer, hij heeft het goed aangepakt. Het is een zeer intelligente speler, hij is vaardig en kent ook zijn limieten. Ik ben onder de indruk van zijn eerste match voor Anderlecht. Als hij fysiek op punt staat, gaat hij deze ploeg heel veel bijbrengen."

Na Kompany zelf en Mignolet is Chadli al de derde Rode Duivel die terugkeert naar België. Albert vindt dat een goeie evolutie. "Die terugkeren moeten een voorbeeld zijn voor jonge spelers die veel te vroeg vertrekken. Onze competitie is niet zo zwak als ze denken. Die comeback zullen de competitie goed doen, dat is ultrapositief."

Poll

Haalt Anderlecht de Top 3?

(1640 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws