Deli draagt doelpunt en kwalificatie met Club Brugge op aan overleden artiest

Deli draagt doelpunt en kwalificatie met Club Brugge op aan overleden artiest

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 21:09wo 14-08-2019 om 21:09

Simon Deli heeft dinsdagavond tegen Dinamo Kiev zijn eerste doelpunt gescoord voor Club Brugge. Hij vierde zijn doelpunt door hulde te brengen aan een overleden vriend.

"Ik wílde die goal. Ik had ze gevraagd aan God", vertelde de Ivoriaan aan Het Nieuwsblad. "Ik kop hem erin omdat ik de goal van Hem gekregen heb. Ik wilde hommage brengen aan een van mijn vrienden, die zondag is gestorven. Het is DJ Arafat (ook bekend als Daishi, nvdr.). Hij is een bekende Ivoriaanse artiest die zondag stierf in een motorongeval in Abidjan. Maandag heb ik veel gehuild. Ik denk dat God mijn tranen wilde drogen door dit doelpunt en deze kwalificatie."

"Het was een heel belangrijke goal, die ons in een goede positie zette", vervolgde de nieuwe verdediger van Club Brugge. "Ons begin was niet goed. Ik denk dat de tegenstander ons goed bestudeerd heeft en onze zwaktes probeerde uit te buiten. Dat is aanvankelijk gelukt, daarna hebben we de bressen in de defensie kunnen dichten. We zaten in de problemen, maar hebben kunnen reageren. Dat is de kracht van de grote ploegen", besloot Deli.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws