Refaelov maakt zich op voor speciale avond: Willen ons verhaal afmaken

Refaelov maakt zich op voor speciale avond: "Willen ons verhaal afmaken"

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 20:45wo 14-08-2019 om 20:45

Lior Refaelov is donderdag één van de spelers die het verschil kan maken voor Antwerp. De middenvelder gaf op de persconferentie al aan dat hij een speciale avond verwacht tegen Viktoria Pilzen.

Refaelov heeft al vaak Europees gespeeld, maar nog nooit met Antwerp. "Ik kan de Europese duels met Maccabi Haifa, Club Brugge en nu met Antwerp moeilijk met elkaar vergelijken. Maar ik zie én voel in Antwerpen dat de drang naar een nieuw Europees succes groot is. Op dit toneel acteren is voor deze club extra speciaal. We zijn vorig jaar aan een verhaal begonnen dat we willen afmaken."

Antwerp moet een 1-0 zien te verdedigen in Tsjechië. "We hebben genoeg ervaren spelers om deze match met vertrouwen aan te vatten. Ondanks die kleine marge gaan we niet achterover leunen om enkel onze voorsprong te beschermen. We willen ons eigen spel op de mat brengen. Viktoria Pilzen speelt met veel power. Het wordt zaak om met volle focus er te staan."

Refaelov mocht niet starten tegen Charleroi. Dat was niet oo eigen vraag. "Dat is een thema voor de coach. (lacht) Ik had een stevige tik op mijn enkel gekregen, dus besliste de trainer om geen risico's te nemen voor de match van morgen", grijnsde Refaelov.

Poll

Denk jij dat Antwerp zich zal plaatsen?

(579 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws