Pogba hint naar vertrek bij Man Utd: 'Groot vraagteken boven mijn toekomst'

Pogba hint naar vertrek bij Man Utd: 'Groot vraagteken boven mijn toekomst'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 09:45ma 12-08-2019 om 09:45

Paul Pogba kondigde in juni aan te willen vertrekken bij Manchester United, maar van een transfer kwam het deze zomer nog niet. Toch hangt er nog 'een groot vraagteken' boven zijn toekomst op Old Trafford, stelt de 26-jarige middenvelder.

Pogba stond zondag in de basis tijdens de Premier League-topper tegen Chelsea (4-0) en gaf twee assists. Hij weigert desondanks te bevestigen dat hij bij United blijft. "Ik voel me altijd goed als ik voetbal", zegt de Franse wereldkampioen tegen RMC Sport. "Ik doe elke dag waar ik van hou, ik vind het heerlijk om op het veld te staan. Ik zal altijd alles geven en op dit moment doe ik dat voor United."

Pogba maakt naar eigen zeggen 'veel plezier' met zijn ploeggenoten, maar is vaag over zijn toekomst. De middenvelder sluit zelfs niet uit dat hij deze maand nog vertrekt. "Iedereen weet wat er is gezegd. Ik weet nog steeds niet waar mijn toekomst ligt. De tijd zal het uitwijzen. Het is nog een groot vraagteken."

Volgens Sky Sports bracht Real Madrid deze zomer tevergeefs een bod uit. De Spanjaarden hadden dertig miljoen euro plus James Rodriguez over voor Pogba. De kans op een transfer is flink afgenomen nu de transferdeadline in de Premier League is verstreken en United geen vervanger kan halen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws