OPSTELLING: De Bruyne mag weer de lijnen uitzetten, één nieuweling bij City

OPSTELLING: De Bruyne mag weer de lijnen uitzetten, één nieuweling bij City

10-08-2019 12:39 Laatste update: 12:42
3

Voor Manchester City begint zaterdag het nieuwe seizoen. De kampioen begint met een verplaatsing bij West Ham United. Kevin De Bruyne start bij City in de basis.

Bij de thuisploeg is het uitkijken naar Haller. The Hammers betaalden deze zomer veertig miljoen euro om de Fransman over te nemen bij Frankfurt. De aanvaller start natuurlijk in de basis.

Rodri, de grote zomeraankoop van City start zaterdag ook in de basis. City nam de Spaanse middenvelder voor zeventig miljoen euro over van Atlético Madrid. Rodri is de enige nieuwkomer bij de bezoekers in de basis. Vorig seizoen miste De Bruyne een groot deel van de competitie door blessureleed. Nu is de Rode Duivel weer volledig fit en mag de lijnen uitzetten op het middenveld van Guardiola. 

De opstelling van West Ham United: West Ham United: Fabianski; Federicks, Balbuena, Diop, Cresswell; Rice, Wilshere; Antonio, Lanzini. Felipe Anderson; Haller.
De opstelling van Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Zinchenko; David Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling.