Rezaei dreigt Club te moeten verlaten via achterpoort: 'Clement is geen fan'

Rezaei dreigt Club te moeten verlaten via achterpoort: 'Clement is geen fan'

30-07-2019 13:17
19

Tot op heden is het huwelijk tussen Club Brugge en Kaveh Rezaei verre van vruchtbaar gebleken. De vicekampioen nam de aanvaller vorige zomer  voor een recordsom van vijf miljoen euro over van Sporting Charleroi, waar hij zich ontpopt had tot één van de beste spitsen in de Jupiler Pro League. Dat etiket is hij al lang kwijt.

Mede door blessures kon Rezaei afgelopen seizoen geen potten breken bij Club. De komst van Philippe Clement lijkt daar niets aan te zullen veranderen. Het Laatste Nieuws schrijft dat Clement 'geen fan is' van Rezaei. Die is in de pikorde afgegleden naar plek vier, na David Okereke, Loïs Openda en Jelle Vossen. Tegen Waasland-Beveren zat de Iraniër dan ook in de tribune.

Aangezien Clement steevast voor één diepe aanvaller kiest én bovendien weinig roteert op die positie, ziet het er niet naar uit dat Rezaei snel op meer speelkansen moet rekenen. Club Brugge is dan ook op zoek naar een oplossing voor haar recordaanwinst, claimt HLN. Of het dan om een uitleenbeurt of een definitieve transfer gaat, is voorlopig niet duidelijk.