'Geen Benfica voor Mignolet, Portugezen sturen delegatie naar Duitsland'

'Geen Benfica voor Mignolet, Portugezen sturen delegatie naar Duitsland'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 12:40di 23-07-2019 om 12:40

Laatste update: vrijdag 2 augustus 2019 om 15:37vr 02-08-2019 om 15:37

Benfica is naarstig op zoek naar een doelman die de concurrentiestrijd met Odysseas Vlachodimos. Het vinden van een keeper heeft de hoogste prioriteit voor de Portugese topclub, zeker nadat toptarget Mattia Perin niet door de medische keuring geraakte.

Benfica had een akkoord met Juventus over de 26-jarige sluitpost en zodoende zakte Perin vorige week af naar Lissabon. Perron faalde vanwege een schouderprobleem voor de medische testen, waardoor Benfica zich genoodzaakt voelde om de deal af te blazen. Het herstel van zou te lang duren. In de zoektocht naar een alternatief is Benfica uitgekomen bij Simon Mignolet. Dat schrijft de krant SAPO.

Hoewel succescoach Jürgen Klopp nog rekent op onze 31-jarige landgenoot, heeft Mignolet duidelijk laten verstaan te willen vertrekken. Hij wil niet nog een seizoen tweede viool spelen achter Allyson Becker. Benfica zoekt een keeper die er direct kan staan en Mignolet voldoet aan het juiste profiel. Het is nog niet bekend hoeveel Benfica over heeft voor de Rode Duivel. Naast de naam van Mignolet, prijkt ook die van Robin Olsen (AS Roma).

Het feit dat Benfica veel werk maakt van het halen van een keeper benadrukt nog maar eens dat de rol van Mile Svilar (ex-Anderlecht) is uitgespeeld.

Update 02/08, 15.37: Benfica lijkt ook geen uitkomst te bieden voor Simon Mignolet. Het Portugese Record meldt dat O Glorioso concreet is voor Péter Gulácsi, sluitpost van RB Leipzig. Volgens de bron is een delegatie van Benfica in Duitsland om te onderhandelen over een deal. Leipzig vraagt naar verluidt 15 miljoen euro voor de 29-jarige Hongaar.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Benfica een ideale club voor Mignolet?

Ja
86%
Nee
14%
(591 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws