Opsteker voor Club Brugge: middenvelder maakt rentree na operatie

Opsteker voor Club Brugge: middenvelder maakt rentree na operatie

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 18:54ma 22-07-2019 om 18:54

Club Brugge sloot de voorbereiding af met een 1-1 gelijkspel tegen Deinze. In de speciaal ingeplande oefenmatch maakte Jordi Vanlerberghe zijn rentree bij de vice-kampioen.

Op de dag dat Club Brugge aan Dynamo Kiev werd gekoppeld voor de derde voorronde van de Champions League moesten de reserves bij de hoge temperatuur aan de bak. Vanlerberghe kreeg bij zijn terugkeer een basisplaats en hield het 68 minuten vol. De 23-jarige middenvelder werd ruim vier weken geleden geopereerd aan een ingeklemde meniscus. Door die blessure moest hij het EK U21 aan zich voorbij laten gaan.

Vanlerberghe zag hoe ploegmaat Brendan Schoonbaert na 40 minuten de bal in eigen doel kopte na miscommunicatie met Karlo Letica. Nauwelijks drie minuten later zette Loïs Openda de scheve situatie weer recht. In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Blauw-Zwart schrijft in haar matchverslag dat het in beide helften de meeste kansen had, maar dat de afwerking onvoldoende was.

Opstelling Club Brugge: Letica, Cools, Kossounou, Schoonbaert,  Peres (68' Voet), Amrabat, Vanlerberghe (68' De Ketelaere), Schrijvers, Vlietinck (61' Decuyper), Openda, Van der Brempt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws