'Anderlecht en Trabzonspor zijn het nog niet eens, Santini geraakt er wel uit'

'Anderlecht en Trabzonspor zijn het nog niet eens, Santini geraakt er wel uit'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 10:15vr 19-07-2019 om 10:15

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 10:05za 20-07-2019 om 10:05

Wat gaat Anderlecht nog doen met Ivan Santini? De Kroaat scoorde vorig seizoen wel zestien goals, maar is niet populair bij de fans. Trabzonspor heeft ondertussen een betere aanbieding gedaan.

Volgens het Turkse medium Takvim wil Trabzonspor diep gaan voor Santini: het heeft nu een nieuwe aanbieding gedaan. Santini kan nu een contract van drie seizoenen krijgen en de Turken bieden nu ook een beter salaris aan.

De vraag is of Anderlecht het spel wil meespelen, want het dreigt Santini te moeten verkopen met verlies. Santini kostte namelijk vorig seizoen namelijk nog drie miljoen euro, terwijl Trabzonspor niet verder wil gaan dan 2,2 miljoen euro.

Bij Anderlecht lijkt er hoe dan ook geen toekomst meer te zijn voor Santini. Zelfs Isaac Kiese Thelin, die vorig seizoen nog werd uitgeleend aan Bayer Leverkusen, staat nu hoger in de rangorde. De Kroaat is wel nog van de partij op de ploegfoto, maar daarop staan maar liefst 37 spelers.

Update 20/07, 10.05: Anderlecht en Trabzonspor steggelen nog altijd over de prijs, meldt Takvim. De Turken willen absoluut onder de vraagprijs drie miljoen euro blijven. Santini zou ondertussen wel een akkoord naderen over een driejarig contract. Trabzonspor bewandelt met Emmanuel Adebayor nog een andere piste, maar Istanbul Basaksehir wees een aanbieding op de ex-spits van Arsenal en Manchester City af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Anderlecht nog verder met Santini?

(770 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws