Waasland-Beveren gaat onderuit tegen Guillaume Gillet en RC Lens

17-07-2019 20:50
2

Waasland-Beveren heeft woensdagavond een oefenwedstrijd afgehaspeld tegen het RC Lens van Guillaume Gillet. De troepen van Adnan Custovic gingen met 2-0 onderuit tegen de Franse tweedeklasser.

De Waaslanders probeerden in de aanvangsfase het laken naar zich toe te trekken, maar zonder succes. Lens, met Gillet in de basisploeg, nam gaandeweg het heft in handen. Halfweg de eerste helft zette Mauricio de 1-0 op het scorebord. Enkele minuten later werd de voorsprong al verdubbeld door Mounir Chouiar.

Custovic probeerde na de rust de bakens te verzetten met enkel wissels, maar dat bracht weinig op. In de slotfase moest Waasland-Beveren nog een derde doelpunt slikken. Banza werd alleen voor Pirard gezet en schoof het leer beheerst voorbij de doelman.