Schoon volk op galamatch van Kompany, Nasri en Bellamy mee naar Engeland

Schoon volk op galamatch van Kompany, Nasri en Bellamy mee naar Engeland

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 17:47vr 12-07-2019 om 17:47

Laatste update: vrijdag 12 juli 2019 om 17:50vr 12-07-2019 om 17:50

Zoals geweten krijgt Vincent Kompany op 11 september een testimonial bij Manchester City. De Citzens eren zo hun voormalige kapitein. De eerste dertien spelers, die dan in actie gaan komen, zijn nu bekend.

De Manchester City Legends spelen tegen een Premier League All-stars team. City maakte nu bekend dat Joe Hart, Joleon Lescott, Micah Richards, Pablo Zabaleta, Wayne Bridge, Gareth Barry, Nigel de Jong, Shaun Wright-Phillips en Stephen Ireland van de partij zullen zijn bij de City Legends. De twee andere namen, die City prijs gaf, zijn die van Craig Bellamy en Samir Nasri. Kompany pakte beide heren mee naar Anderlecht.

Van het All Star team zijn er nu al twee namen bekend. Het gaat om Emile Heskey en Rafael Van der Vaart. Binnenkort gaat City nog meer namen geven die voor een groots eerbetoon aan Kompany zullen zorgen. City kondigde alvast aan dat Kompany zich ook nog aan enkele special guests mag verwachten.

Met City veroverde Kompany vier Engelse landstitel. Ook wist de huidig speler/trainer van Anderlecht met City twee keer de FA Cup te winnen. Daarnaast staan er nog vier League Cups en twee FA Community Shields op de schouw van Kompany.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws