Heerlijk! Nederlands VVV Venlo stelt zomerversterking voor na match via Tinder

Heerlijk! Nederlands VVV Venlo stelt zomerversterking voor na match via Tinder

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 16:44vr 12-07-2019 om 16:44

VVV-Venlo heeft zich opnieuw versterkt. De 21-jarige spits Haji Wright komt over van Schalke 04 en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2020, met een optie op nog een seizoen. De manier waarop het de komst van Wright heeft bekend gemaakt, was bijzonder inventief.

De Nederlanders maakten zijn komst via de officiële kanalen bekend. Dat deed het na een 'match' op Tinder. Een inventieve manier om een transfer aan te kondigen.

Wright is een 1.93 meter lange spits, die in de Verenigde Staten bij Los Angeles Galaxy en New York Cosmos speelde. In 2017 werd hij weggeplukt door Schalke 04. Na een huurperiode bij het Duitse Sandhausen, maakte Wright afgelopen seizoen zijn Bundesliga-debuut voor Schalke. Hij kwam uiteindelijk zeven keer in actie.

"Jaren geleden heb ik mijn zinnen gezet op een succesvolle carrière in Europa. Na een aantal seizoenen in Duitsland hoop ik nu belangrijk te kunnen zijn voor VVV-Venlo", reageert Wright, wiens komst wordt bevestigd via Tinder, op de officiële website van VVV. "Ik kijk ernaar uit om voor VVV-Venlo in de eredivisie te gaan spelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws