'Trezeguet (ex-Anderlecht) trekt voor elf miljoen naar de Premier League'

'Trezeguet (ex-Anderlecht) trekt voor elf miljoen naar de Premier League'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 21:15do 11-07-2019 om 21:15

Laatste update: vrijdag 19 juli 2019 om 12:54vr 19-07-2019 om 12:54

Bij Aston Villa lijkt men de weg naar de Belgische competitie gevonden te hebben. Het haalde Wesley Moraes weg bij Club Brugge en heeft het vizier ook gericht op Björn Engels. Daarnaast denkt het nog aan een ex-speler van de JPL.

Zo valt in de Turkse pers te lezen dat Trezeguet zich in de kijker heeft gespeeld van de Engelse club. Aston Villa zou zelfs al een bod van rond de elf miljoen euro hebben gedaan op de ex-speler van RSC Anderlecht en Moeskroen.

De Egyptenaar begon aan zijn Europese avontuur bij RSC Anderlecht, maar wist daar nooit echt te overtuigen. Ook een uitleenbeurt aan Moeskroen zorgde niet voor een grote doorbraak. In Turkije ontbolsterde hij echter helemaal bij Kasimpasa.

Dankzij sterke prestaties in Turkije en op de Afrika Cup met Egypte mag de aanvaller nu hopen op een mooie transfer richting de Premier League.

Update 19/07, 12.54: Trezeguet krijgt zijn droomtransfer naar de club van Wesley Moraes en Bjorn Engels. Het Turkse TRT Spor meldt dat zijn club Kasimpasa akkoord is gegaan met een aanbieding van elf miljoen euro. De 24-jarige Trezeguet kwam bij Anderlecht niet verder dan elf optredens in het paars en wit, waarna hij vorige zomer voor twee miljoen euro werd doorverkocht aan Kasimpasa.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Had je verwacht dat Trezeguet het zover zou kunnen schoppen?

(198 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws