Cercle Brugge blijft versterking zoeken: Zeker nog tien spelers

Cercle Brugge blijft versterking zoeken: "Zeker nog tien spelers"

07-07-2019 16:05
3

Cercle Brugge toonde zich de voorbije dagen al actief op de transfermarkt. Het haalde opnieuw een pak huurlingen van AS Monaco in huis. Daar lijkt het niet bij te gaan blijven.

In één van de eerste oefenmatchen van het seizoen ging Cercle Brugge onderuit tegen AS Monaco. Het teken voor trainer Fabien Mercadal dat er nog versterking bij moet komen.

"De jonge spelersgroep moet nog sterk worden uitgebreid, dat is duidelijk. En er zijn met Nardi, Mercier, Cardona… inderdaad bepalende spelers vertrokken", geeft hij aan in Krant van West-Vlaanderen.

"Er moeten nog een tiental spelers bijkomen In alle lijnen: centraal achterin, zeker twee middenvelders en vooral aanvallers. Daarvoor rekenen we vooral op AS Monaco. Er zijn met François Vitali ook duidelijke profielen uitgetekend."

Terugkeer van Lusamba
Onder andere Lusamba werd al gelinkt aan de Bruggelingen. Al wil Mercadal niet bevestigen dat hij terugkeer. "Over een mogelijke terugkeer van Arnaud Lusamba zet ik liever mijn joker in. Dat is eerder iets voor het bestuur."

"Ik kan alleen zeggen dat Lusamba voor mij niet meteen een prioriteit is. Maar er is nog veel werk, dat is duidelijk", besluit hij.