Zaakwaarnemer Trossard: Je hebt diamant, goud, zilver en brons. Ze kozen diamant

Zaakwaarnemer Trossard: "Je hebt diamant, goud, zilver en brons. Ze kozen diamant"

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 22:36ma 24-06-2019 om 22:36

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 22:51ma 24-06-2019 om 22:51

Brighton & Hove Albion gaat komende zomer een ploeg bouwen rond Leandro Trossard. Dat volgens zijn zaakwaarnemer één van de belangrijkste redenen voor de opvallende keuze van de flankspeler.

"Leandro zal woensdag een contract tekenen voor vijf seizoenen", vertelt manager Josy Comhair in een filmpje op de Facebookpagina van Trossard. "Waarom de keuze voor Brighton? Het is een club die hem meteen aansprak omdat het een familieclub is net als KRC Genk, en dat past bij hem."

"Ten tweede willen ze een ploeg rond hem bouwen, wat ook heel belangrijk is. En drie: de speelkansen zijn groter dan bijvoorbeeld bij Arsenal. Als je zeven jaar bezig bent en altijd de juiste stappen hebt gezet, dan moet je die vandaag ook zetten. En dat doet hij ook. Wij zijn tevreden."

Brighton & Hove Albion moest de voorbije twee seizoenen vechten tegen de degradatie in de Premier League. Makkelijk zal het niet worden. "Daarom gaan ze zich natuurlijk versterken met Leandro. Je kan kiezen tussen diamant, goud, zilver en brons. Ze hebben diamant gekozen", besluit Comhair.

Trossard nam zelf al afscheid van de supporters van Genk met een korte boodschap via Facebook.

Poll

Is Brighton & Hove Albion een goede keuze van Leandro Trossard?

(336 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws