UPDATE: 'Trossard wordt woensdag officieel voorgesteld bij Brighton & Hove'

UPDATE: 'Trossard wordt woensdag officieel voorgesteld bij Brighton & Hove'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 22:10di 25-06-2019 om 22:10

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 22:16di 25-06-2019 om 22:16

Josy Comhair, de makelaar van Trossard, trok zondag naar Brighton, maar hij keerde zonder akkoord terug naar ons land. Maandag ligt er dan toch een akkoord op tafel, weet Premier League-correspondent Kristof Terreur.

Waar de transfer zondag even 'on hold' leek te komen staan, is de miljoenentransfer nauwelijks 24 uur heel dichtbij. Volgens Terreur zijn beide partijen het met elkaar eens geworden over een vijfjarig contract. Het is nog niet bekend wat Trossard jaarlijks kan gaan opstrijken bij de Engelsen.

Nu er een akkoord is over de voorwaarden, is de recordtransfer bijna in kannen en kruiken. Terreur geeft nog mee dat Trossard dinsdag naar Brighton zal reizen om de deal officieel te maken. De smaakmaker van Racing Genk moet daarvoor nog wel de medische testen doorstaan, al worden daar geen problemen verwacht.

Genk kan de jackpot al ruiken. Volgens de berichten is er een som van circa twintig miljoen euro met de overgang gemoeid.

Update 25/6, 22.10: De transfer van Trossard is helemaal rond. Woensdag zal Brighton de smaakmaker van Genk officieel voorstellen, weet Het Laatste Nieuws. Eerder had de Rode Duivel al bevestigd dat hij voor een avontuur in de Premier League kiest.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws