Anderlecht zoekt oplossing voor Trebel, maar veegt al één optie van tafel

Anderlecht zoekt oplossing voor Trebel, maar veegt al één optie van tafel

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 08:01ma 24-06-2019 om 08:01

Een opvallende aanwezige afgelopen vrijdag bij RSC Anderlecht was Adrien Trebel. De middenvelder mag vertrekken bij paars-wit, maar kreeg toch een basisplek van Simon Davies tegen RWDM. Trebel maakte indruk, al wil Anderlecht hem nog steeds van de hand doen.

De (te) dure Trebel mag vertrekken bij Anderlecht, maar niet onder zomaar elke voorwaarde. Er werd al gespeculeerd over een uitleenbeurt met aankoopoptie naar Nantes. Dat weerlegt Michel Verschueren. "Een uitleenbeurt? Neen, dat is geen optie", aldus Verschueren in Het Laatste Nieuws.

"Trebel is iemand die altijd het verschil kan maken. Zo'n speler hou ik dan nog liever bij dan hem uit te lenen", geeft hij aan. Davies rekent in de oefenwedstrijden dus nog op hem, maar weet dat een vertrek eraan komt. "Er kunnen nog heel veel zaken veranderen. Situaties als die van Trebel lossen we wel op."

Trebel liet in de oefenwedstrijd tegen RWDM overigens wel een goede indruk na. De middenvelder kijk op geen meter en was goed voor een assist bij het enige doelpunt van de wedstrijd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Anderlecht Trebel verkopen?

(309 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws