'Verschueren bevestigt akkoord over Vranjes: uitleenbeurt zonder aankoopoptie'

'Verschueren bevestigt akkoord over Vranjes: uitleenbeurt zonder aankoopoptie'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 22:33di 18-06-2019 om 22:33

RSC Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor Ognjen Vranjes. De Bosnische verdediger op overschot keert terug naar zijn ex-club AEK Athene. Het zou gaan om een uitleenbeurt zonder aankoopoptie.

Dat verklaarde Michaël Verschueren aan het Griekse Sport24. "Anderlecht en AEK hebben een akkoord. Als alles goed gaat, tekenen we morgen het contract en reist Vranjes donderdag naar Athene. Het gaat om een uitleenbeurt zonder aankoopoptie", vertelde de manager van paars-wit.

Het geflirt tussen Vranjes en zijn ex-ploeg is al langer aan de gang, maar het financiële plaatje zorgde voor problemen. Bovendien had AEK-coach Miguel Cardoso twijfels aan het karakter van de verdediger. Een uitleenbeurt zonder aankoopoptie lijkt een ideale oplossing voor beide clubs.

Vranjes arriveerde vorige zomer in Brussel met hoge verwachtingen. Paars-wit betaalde immers meer dan drie miljoen euro voor de Bosniër, die zich nooit kon doorzetten. Bovendien kwam Vranjes meer in het nieuws door extrasportieve incidenten dan door zijn prestaties.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws