Amper elf wedstrijden dit seizoen, maar: 'Hertha Berlijn denkt aan Genk-spits'

Amper elf wedstrijden dit seizoen, maar: 'Hertha Berlijn denkt aan Genk-spits'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 08:31vr 14-06-2019 om 08:31

Racing Genk stelde donderdag officieel Theo Bongonda voor als eerste zomeraanwinst. De komst van de flankaanvaller kan Leandro Trossard op weg zetten naar een vertrek. Maar het is mogelijks een andere aanvaller die profiteert.

Het Belang van Limburg meldt dat Marcus Ingvartsen komende zomer nog kan vertrekken  bij Genk. Hertha Berlijn, intussen toch uitgegroeid tot een subtopper in de Bundesliga, wil de Deense aanvaller graag in huis halen.

Een transfer kan volgens de krant nog even op zich laten wachten. Zo zal Ingvartsen de komende weken met Denemarkern in actie komen op het Europees Kampioenschap onder 21 jaar. Pas daarna kan er gepraat worden met Genk, en eventueel ook Hertha.

Fikse waardedaling
Ingvartsen kan tot dusver zijn stempel nog niet drukken in de Luminus Arena. Vorig seizoen kwam de Deen aan amper elf optredens bij Genk. In de zomer van 2017 betaalde Genk nog bijna vijf miljoen euro. Op winst hoeft de landskampioen niet te hopen, want de marktwaarde van Ingvartsen is inmiddels gekelderd tot amper 1,5 miljoen euro.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Genk Ingvartsen met verlies verkopen?

(551 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws