UPDATE: L'Equipe is zeker, donderdag stelt Cercle Brugge nieuwe trainer voor

UPDATE: L'Equipe is zeker, donderdag stelt Cercle Brugge nieuwe trainer voor

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 10:11wo 12-06-2019 om 10:11

Laatste update: donderdag 13 juni 2019 om 14:00do 13-06-2019 om 14:00

Besnik Hasi was dé hoofdkandidaat om de nieuwe trainer bij Cercle Brugge te worden. Het Nieuwsblad meldt echter dat de oefenmeester Cercle heeft afgewezen.

Moederclub AS Monaco kwam al met enkele Franse trainers op de proppen zoals Valerien Ismael en Fabien Mercadal, maar Cercle wilde graag een coach die de Belgische competitie kent. Hasi leek dan ook de ideale kandidaat, maar die staat nog onder contract bij Al Raed.

Daar leverde hij tot nu toe uitstekend werk en die club wil hem dan ook een contractverlenging aanbieden. Cercle had sowieso een afkoopsom op tafel moeten leggen en Hasi had ook loon moeten inleveren. Dat lijkt echter niet te lukken en zo zoekt Cercle verder.

De Bruggelingen hopen nog steeds op een coach die de Belgische competitie kent. Één van de assistenten die Hasi wilde meenemen, Bernd Thijs, staat nu bovenaan het lijstje. Cercle hoopt dat hij wel zal ingaan op het voorstel.

Update 12/06, 13.40: Volgens journalist Sacha Tavolieri is Fabien Mercadal weer in beeld om trainer te worden van Cercle Brugge. De naam van Mercadal viel eerder al in het Jan Breydelstadion, maar tot een deal kwam het toen niet. 

Update 13/06, 14.00: Volgens het Franse L'Equipe stelt Cercle Brugge donderdag  Fabien Mercadal (47) voor als nieuwe trainer. Na zijn afscheid bij SM Caen, is de Fransman klaar voor een nieuwe uitdaging. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Thijs een goede trainer voor Cercle?

(245 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws