Lukaku laat nog meer in zijn transferplannen kijken: Voor mij de beste trainer

Lukaku laat nog meer in zijn transferplannen kijken: "Voor mij de beste trainer"

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 22:53di 11-06-2019 om 22:53

Laatste update: woensdag 12 juni 2019 om 12:45wo 12-06-2019 om 12:45

België heeft dinsdagavond met 3-0 gewonnen tegen Schotland. Romelu Lukaku had een groot aandeel in de overwinning met twee doelpunt. De spits was natuurlijk tevreden met de makkelijke zege.

"Een goede overwinning. Leuk om opnieuw te kunnen scoren. We moeten zo verder doen", vertelt Lukaku voor de camera van Vtm. "Ik wist op voorhand dat de spionkop iets speciaal ging doen. Ik ben dankbaar voor de steun. Het was leuk om in zo'n omgeving te kunnen spelen."

De Rode Duivels kunnen nu eindelijk op vakantie. "Waar ik naartoe ga? Ergens waar niemand iets van weet. Genieten met mijn familie en nadien de beste keuze maken voor mijn carrière. Of ik al iets weet? Ja, ik weet al iets. We zullen wel zien", besloot de doelpuntenmaker.

Update 12/06, 12.45: In de Belgische pers loste Lukaku al iets over zijn toekomst en ook in de Italiaanse pers licht de aanvaller van een tipje van de sluier. Lukaku wordt al een tijdje in verband gebracht met Inter en lijkt nu ook zelf aan te geven op weg te zijn naar de Nerazzurri.

"Het is goed dat Antonio Conte trainer is van Inter", noteerde Sport Mediaset uit de mond van Lukaku. "Voor mij is hij de beste trainer ter wereld." Lukaku liet zich eerder al ontvallen dat hij naast de Premier League ook fan is van de Serie A. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws